top of page

Gebruik van nieuwe bevochtigers

Al weer enige tijd geleden, vandaar maar weer eens een nieuwsbriefje.

Er staat nog geen teamvergadering of zo gepland de komende tijd. Otto zal met Carola en Leo binnenkort bespreken of, en zo ja hoe we daar invulling aan gaan geven.

Laurens heeft twee zaken aangedragen voor deze nieuwsbrief: laat de telefoons s.v.p. op de boxen want we hebben nog steeds vaak en veel isolatie patiënten. Daarnaast is het zo dat de ruimtes waarin de craskarren staan in huis, voorzien zijn van een paslezer en niet meer van een codeslot.

Dringend verzoek aan iedereen: leer met de Lowensteijn beadem machines omgaan, ook al zit je misschien niet vaak op F2. Het kan zijn dat je er ineens voor komt te staan, dus weet wat je doet. Daarnaast hebben we de nieuwe verwarmingselementen c.q. bevochtigers binnen. Weet hoe het werkt of laat het je uitleggen.

Werkzaamheden die nu uitgevoerd worden zijn voor extra stroom en datapunten onder de balie, de aansluiting van het Astrupp apparaat, glucosemeter en een monorail tillift boven de eerste drie bedden op G2.

Op het grote scherm in de teampost willen we het beddenoverzicht uit Metavision in beeld zetten.

Er zijn heel veel nieuwe collega’s gestart ter vervanging van de recente en aanstaande vertrekkers, en er komen er nog bij binnenkort. Geef ze een warm welkom en werk hen meteen goed in s.v.p.

Willen jullie a.u.b. de rode (smet) en de witte waszakken in aparte rolcontainers gooien ?

Direct scheiden scheelt werk achteraf. Anders moeten ze beneden eerst gescheiden worden voor transport naar Cleanlease want zij accepteren geen vermenging. Onze afdelingsmedewerkers logistiek vinden dit geen fijne job, ze zijn niet altijd even goed dicht of gescheurd namelijk.

Recent nieuws, zie ook Intranet: het commandoteam wordt weer actief vanwege de toename van het aantal Covid besmette patiënten in het ASz. Profiel voor onze ICU is nog steeds maximaal 3 Covid + isolaties op de ICU. Hierbij worden NIET het aantal verdenkingen opgeteld, dus gaat het om de bewezen Covid+. Indien er een Covid plus patiënt hier gestabiliseerd moet worden en hier moet wachten op transport, dan kan dat natuurlijk. Deze patiënten kunnen niet langdurig op b.v. de SEH blijven, en er is ook niet a la minute een MICU transport beschikbaar. Dus opnemen op de IC en in alle rust overplaatsen, het moet wel werkbaar blijven tenslotte. Leo en ik zullen namens de IC afwisselend de bijeenkomsten bezoeken en relevante zaken communiceren.

Ook komt er regionaal weer regie, naar wij hopen althans, op het verdelen van de Covid patiënten, met de afspraken die door directies in ROAZ (regionaal overleg acute zorg) verband zijn gemaakt.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page